Translate

torsdag den 18. august 2011

Feriesløvhed

3 uger gik og her sidder man så stadig sløv og ugidelig, men på den fede måde. Tænk igen at kunne sove længe til 10-tiden og stadig overveje at blive liggende bare fordi man kan...
Ren afslapning det er vist de rette ord for de sidste uger ja kald det bare doven men lidt er der da lavet fra tid til anden, når man i et øjebliks drømmeri fik en masse gode ideer som skulle føres ud i livet.

Bornholm er besøgt, igen, og igen i regn og storm.... den der solskins ø må være flydt længere ud i havet og erstattet af en anden klippe der tilfældigvis også var beboet af et bornholmsk folkefærd, eller har den nogensinde eksisteret eller er det et af de der gamle sagn som lyder mere fantastiske end realistiske??

Nå men hjemme tilsmilede solen da os på de rigtige tidspunkter, når det gælder bryllupper, barnedåb og havefester er det altså bare bedre at stå i en solstråle end silende regn og lykkeønske og være glad.
Festerne var fantastiske og selvom man siger at det er gæsterne som står for den gode stemning så må man også lægge en del af det over på solen for alle er bare gladere i godt vejr, også myggene som nyder det friske kød der sidder frivilligt udenfor i de få varme aftener.

Hvorfor er det at myg nødvendigvis skal efterlade gift efter at de også har suget blod fra os?? de efterlader koloenorme bylder som først klør, så klør de lidt mere og til sidst svier de når man har fået hul på skidtet. De er jo i princippet dybt kriminelle for de både stjæler og forgifter os, og bør udryddes totalt fra jordens overflade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar